Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Két éves szünet után, Kelly Clarkson ismét kiáll a rivaldafénybe. Új stúdióalbummal, egy vadonatúj szerzeménnyel és videóklippel, továbbá egy új lemezkiadóval tér vissza, és erősebb, mint valaha! A Love So Soft klipje mindent hoz, amit kell: csillogást és egy pop-dalt, amibe egyszerűen lehetetlen belekötni.

Visszatért Kelly Clarkson! Íme az új dala, a Love So Soft

Az énekesnő következő nagylemeze már megrendelhető az online áruházakban, és akik előfizetnek rá, azok megkapják ajándékba a Move You című felvételt is, természetesen erről a korongról. A lemez a Meaning Of Life címet kapta, és csak úgy árad belőle a pop-soul-szenvedély.

Kelly Clarkson minden idők egyik legnépszerűbb énekesnője. Karrierje során több mint 100 olyan dalt adott ki, mely listavezető lett a Billboard toplistáiban, és eladott albumainak száma meghaladja a 25 milliót. Az American Idol tehetségkutató által vált híressé: ő lett az első évad győztese. A hangját több díj is elismeri: többek között három Grammy, tizenkét Billboard Music Awards, két American Music Awards és három MTV VMA szobrocska boldog tulajdonosa.

Neked hogy tetszik az énekesnő visszatérő dala?