Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nem sokkal azután, hogy májusban kiadta debütáló kislemezét, így a nyár derekán Opitz Barbi hozza karrierjének első videóklipjét is. A sonkádi származású énekesnő tavaly decemberben vitte el a pálmát a magyarországi X-Faktor legutóbbi évadában, most pedig a csodás énekhangja mellett újabb csipetnyit mutat meg különleges karakteréből.

Készül az X-Faktor győztes Opitz Barbara első videóklipje! Nézz bele, ez a VÉGEM!

A vizuális anyag Czoller Bence rendezésében készült, egy nem mindennapi helyszínen: egy homokbányában rögzítették az izgalmas jeleneteket, de a végeredményből ítélve a lányok mit sem éreztek a kint tomboló hőségből! Igényes koreográfia, szemrevaló autók és táncoslányok mutatkoznak meg a klipben, melyet már oly sokáig vártunk. Hogy miért épp homokbánya? Erre maga az énekesnő ad magyarázatot: “Amerikai hangulatú videóklipet szeretnénk elérni, és úgy gondoltuk, hogy egy ilyen különleges homokbánya ideális helyszín…”

Opitz Barbara Végem című dala az R&B stílusjegyeit hordozza magában, fülbarát és megkapó a ritmusa. Nem meglepő tehát, hogy a megjelenése óta már több mint kétmillióan voltak kíváncsiak rá. A szerzemény Burai Krisztián fejéből pattant ki, és tökéletesen illik Barbi jelleméhez.

Szóval akkor “ímeee a Végem című dalom VIDEOKLIP ELŐZETESE! Nagyon szuper lesz! Mivel ez az első videoklipem, rendkívül boldog vagyok, és már alig várom, hogy megjelenjen a teljes videoklip! Remélem Ti is!”

És ímeee a Végem c. dalom VIDEOKLIP ELŐZETESE! <3 Nagyon szuper lesz! Mivel ez az első videoklipem, rendkívül boldog vagyok, és már alig várom, hogy megjelenjen a teljes videoklip! Remélem Ti is! <3 <3 <3 <3 <3 <3 ??????????????? #premier #videoklip #végem #reggaeton

Közzétette: Opitz Barbara Hivatalos Oldala – 2017. július 6.