És itt van: megérkezett Opitz Barbi új klipje, teljes terjedelmében!
Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Korábban arról cikkeztünk, hogy a legutóbbi X-Faktor győztes Opitz Barbara máris hozzálátott a munkához. Nem sokkal azután, hogy a pálmával együtt elvitte a tehetségkutató hatalmas nyereményét, a sonkádi származású lány bizonyítani akar: modern és fényűző klipet forgatott a Végem című debütáló felvételéhez, amiből a napokban egy előzetessel is megajándékozott bennünket.

És itt van: megérkezett Opitz Barbi új klipje, teljes terjedelmében!

Mint ismert, a vizuális anyag Czoller Bence rendezésében született egy homokbánya környékén, mely Barbi szerint kellő mennyiségű nyugatias hangulattal ruházza fel a klipet. A stáb jól viselte a kint tomboló hőséget, sőt, a lányok táncos koreográfiája is menő lett.

A videóklip teljes terjedelmében elérhető a YouTube-on, és eddig több mint 200 ezren nézték meg. A pályakezdő énekesnő máris kapott hideget-meleget a kisfilmért, mely bár egészen jól sikerült, egyesek szerint túl „fenékrázós” lett, ami sehogy sem passzol Barbi visszafogott, szerény karakteréhez.

Neked mi a véleményed?