Csodálatos átdolgozásokat készít minden idők legjobb dalairól ez a lány! Hallgasd meg a legutóbbi költeményét!
Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Attól, amiért kicsik, a gyerekek még képesek nagy dolgokra. Itt van például Jadyn Rylee, egy csodálatos teremtmény, akinek a zene már több, mint a szenvedélye. Azzal tölti a szabadidejét, hogy elemezgeti a dalokat, így közelebb kerül azok forrásához – talán ettől olyan fantasztikusak a feldolgozásai, melyeket minden idők legnagyobb slágereiről készít.

Csodálatos átdolgozásokat készít minden idők legjobb dalairól ez a lány! Hallgasd meg a legutóbbi költeményét!

Jadyn mindössze egy 11 éves kislány, akit angyali hanggal és óriási tehetséggel áldott meg a sors. Az átdolgozásait valósággal zabálja a közönség, mert annyira egyedien, tele érzésekkel adja elő, hogy képtelenség figyelmen kívül hagyni azokat.

A Metallica Nothing Else Matters-je és az Evanescense My Immortal-ja után Jadyn most Simon & Garfunkel slágerét pécézte ki, és amit a továbbiakban hallani fogsz, az a Sound of Silence leggyönyörűbb változata. A lány csilingelő hangját egy egész zenekar kíséri, a produkció pedig hű bizonyítéka Jadyn páratlan tehetségének.

Egy ilyen hangot vétek figyelmen kívül hagyni!