Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Újabb felvétel került kiadásra az Imagine Dragons repertoárjából, mely eddig egyetlen nagylemezre sem került fel. Ez a Thunder, amit az együttes az iTunes és a Spotify megosztókon népszerűsített, utólag viszont a YouTube-ra is felkerült.

Az Imagine Dragons különleges projektbe kezdett: olyan dalokról rántja le a leplet, melyek még soha semmilyen albumon nem jelentek meg. A 2016 decemberében kiadott Levitate után, melyet az együttes az Utazók (Passengers) című film betétdalaként alkotott, illetve a Believer után, melynek klipjét Matt Eastin rendezte, az Imagine Dragons hozza a Thunder-t, ami egy új zenei irányzat morzsáit szórja el a csapat karrierjében, áttérve az alternatív rockról és az indie-ről egy electro jegyekkel fűszerezett pop-dance műfajra. A Thunder Dan Reynolds szerzeménye, akit Wayne Sermon, Ben McKee, Daniel Platzman, Alexander Grant és Jayson DeZuzio segített az alkotásban.

Az Imagine Dragons legutóbbi nagylemeze Smoke + Mirrors címmel 2015 februárjában látta meg a napvilágot, és megdöntötte a Billboard 200 toplistáját. Az együttes azóta létrehozta a legújabb Transformers film főcímdalát, a Battle Cry-t, tavaly pedig a Suicide Squad című moziprodukció filmzenéjét is megalkotta.

Neked hogy tetszik az új Thunder?