Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Újabb sikertelen szerelmi történetet énekel el nekünk Charlie Puth. Az Attention című vadonatúj felvétele ugyanis egy ex-barátnő sorsáról regél, aki a szakítás után sehogy sem képes továbblépni. A dal egy izgalmas projekt keretében debütált Los Angelesben: a rajongók beléphetnek egy szobába, ahol kísérletezhetnek azzal, miként reagál az agy arra, ha figyelmet kap.

Az Attention ott lesz Charlie Puth legújabb stúdióalbumán, melynek egyelőre sem a hivatalos címe, sem pedig a megjelenési időpontja nem ismert. Az viszont már biztos, hogy az énekes Shawn Mendes-zel közösen indul turnézni idén nyáron – ez lesz az Illuminate World Tour, melynek érdemes lesz csekkolni a helyszíneit, amennyiben ott lennél valamelyik koncerten.

Charlie Puth azután vált közismertté, hogy kiadta a Halálos iramban 7 főcímdalát, a See You Again-t, melyet még ma is előszeretettel játszanak a rádiók. Ez igazi ugródeszka volt számára, már ami a karrierjét illeti: későbbi dalai is, mint például a We Don’t Talk Anymore (feat. Selena Gomez) vagy a Marvin Gaye (feat. Megan Trainor) jól boldogultak a toplistákban.