Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Szuper műsorral és egy vadonatúj szerzeménnyel lepte meg rajongóit Lady Gaga az idei Coachellán. Az énekesnő Beyoncé helyett ugrott be, és megragadta az alkalmat arra, hogy felavassa a The Cure című felvételét – egy korszerű hangzású, pop és R&B stílusú, fülbarát refrénnel felszerelt dalt, melyet biztosan sokáig fogunk még hallgatni.

Megérkezett Lady Gaga új dala, a The Cure. Rég nem hallottunk tőle ilyen jó dalt!

„Annyira izgatott voltam a műsor miatt, mert minden áron titokban szerettem volna tartani, hogy már régóta dolgozom a stúdióban, és most bemutatnám a legújabb szerzeményemet, a The Cure-t. Imádlak titeket, srácok! Annyi mindenen keresztülmentem már az életben, és oly sok mindent láttam! De ti minden egyes alkalommal kikúráltok a szeretetetekkel.” – fogalmazott Lady Gaga.

Még nem biztos, hogy a The Cure egy önálló kislemez-e, vagy egy ízelítő az énekesnő legújabb albumából. Egy dolog viszont szent: ez a felvétel már nem fért fel a Joanne című nagylemezre, mely bár meghódította a Billboard 200-as listáját, mégsem aratott akkora sikert, mint Gaga korábbi diszkográfiai anyagai.

Neked hogy tetszik a The Cure?