Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Dalszöveges videó formájában megérkezett Ed Sheeran legújabb szerzeménye, a Shape Of You. A dal a Castle On The Hill című másik vadonatúj felvétellel együtt került kiadásra, és a jelek szerint mindkettő felkerül majd a brit énekes harmadik stúdióalbumára.

Ed Sheeran 2017-ben nagy visszatérésre készül, ennek érezhetőek most az első jelei. A Shape Of You része a készülőfélben lévő nagylemez népszerűsítő kampányának, akárcsak a Castle On The Hill. A dalokat maga Ed Sheeran szerezte, Johnny McDaid és Steve Mac közreműködésével.

Az énekes harmadik stúdióalbumáról egyelőre csak annyit tudni, hogy talán a ÷ címet kapja. A hírt még nem erősítették meg hivatalosan, de számos erre utaló jelet kaptunk az elmúlt év folyamán.

Miután több mint 10 millió példányban adta el korábbi nagylemezét, 2015 decemberében Ed Sheeran a következő bejelentést tette a közösségi médiában: „Egy kis szabadságra megyek, felhagyva a telefonálással, ímélezéssel és valamennyi online kommunikációs formával. Az utóbbi 5 évben fantasztikus dolgokat éltem át, és végül oda jutottam, hogy az életemet egy képernyőn át figyeltem. Így eldöntöttem, kihasználom az alkalmat most, hogy nem kell sehol sem megjelennem, arra, hogy utazzak és bepótoljam mindazt, amit eddig elmulasztottam.”

Sheeran vakációja véget ért, és úgy tűnik, csupa jó hatással volt az énekesre! Neked hogy tetszenek az új dalok?