KezdőlapZeneVideóklipekSzenzációs közös produkcióval rukkoltak elő a country-sztárok! Nem tudjuk melyik a jobb:...

Szenzációs közös produkcióval rukkoltak elő a country-sztárok! Nem tudjuk melyik a jobb: a dal vagy a videó!

-

Nem más, mint Faith Hill, Blake Shelton, Alabama, Willie Nelson, Brad Paisley, Dolly Parton, Tim McGraw, Reba McEntire, Carrie Underwood, Keith Urban, Jason Aldean, Dierks Bentley, Brooks & Dunn, Luke Bryan, Eric Church, Brett Eldredge, Vince Gill, Alan Jackson, Lady Antebellum, Miranda Lambert, Little Big Town, Martina McBride, Ronnie Milsap, Kacey Musgraves, Charley Pride, Rascal Flatts, Darius Rucker, George Strait, Randy Travis és Trisha Yearwood csakis azért fogott össze, hogy az egyik legnagyszerűbb ajándékot nyújtsa a country-zene rajongóinak, és nem csak!

country-sztarok

Hirdetés

A műfaj nagyágyúi fantasztikus feldolgozást készítettek John Denver Take Me Home Country Roads, Willie Nelson On The Road Again és Dolly Parton I Will Always Love You című slágereiből. Hozzájuk pedig olyan előadók is csatlakoztak, akik nemrég kezdték meg zenei pályafutásukat, ám biztos léptekkel tapossák a siker felé vezető utat.

A hanganyag mellé egy gyönyörű videót is készítettek a sztárok, melyben a fenséges természet metropoliszokká változik, később pedig ezekből a nagyvárosokból ismét vadon lesz. Az üzenet egyértelmű: méltó emléket állítani a country-zene múltjának, jelenének és jövőjének egyaránt!

Hirdetés

A Country Music Awards 50. évfordulója alkalmából, ez a gesztus biztosan felborzolja majd a műfaj kedvelőinek a szőrszálait, és értékes nosztalgikus percekkel szolgál a country-zene legjavából.

Szóval mosolyra fel! Egy ilyen produkciónak csak örülni lehet!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek