Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Új szerzeménnyel tér vissza Michel Bublé legújabb albumáról, a Nobody But Me-ről! A felvétel címe My Kind Of Girl, is ingyen letölthető mindazok számára, akik előfizetnek a lemezre.

michael-buble

Michael Bublé karrierjének 9. stúdióalbumát készül kiadni. A Nobody But Me október 21-én kerül a boltokba, és 13 dalt tartalmaz majd – újakat és feldolgozásokat egyaránt.

„Nem hinném, hogy valaha is szórakoztam volna jobban lemezkészítés közben, mint most. Lebilincselő volt, főként a zenekarommal való közös munka, amelynek tagjai pontosan tudták, legfőbb vágyam, hogy a dalaim az eddiginél is jobban szóljanak. Nagyon büszke vagyok az új dalokra, és a lehetőség, hogy társ-producer lehetek, még boldogabbá tett.” – áradozott Michael Bublé.

Napjaink legkedveltebb swing és jazz előadója, a kanadai Bublé úr legutóbb 2013-ban adott ki lemezt. A To Be Loved legutóbbi albumát meglepően jól fogadta a világ: Kanadában, Ausztráliában, Nagy-Britanniában és Írországban lett platina, míg arannyal tüntették ki Ausztriában, Brazíliában, Németországban, Franciaországban, Olaszországban és Mexikóban.

Szerinted lesz ilyen jó a Nobody But Me is?