KezdőlapZeneDalokA nyári toplisták élére tőr Britney Spears. Szerinted sláger lesz új dalából?

A nyári toplisták élére tőr Britney Spears. Szerinted sláger lesz új dalából?

-

Végre megérkezett Britney Spears visszatérő felvétele, a Make Me… A dalt az énekesnő G-Eazyvel közösen rögzítette, és a tervek szerint Britney soron következő lemezén lesz megtalálható.

Britney-Spears-Make-Me-2016

Hirdetés

Britney Spears karrierjének kilencedik stúdióalbumán dolgozik, és minden energiáját most ennek a publikálására fordítja. Az énekesnő minden marketingfogást bevet, hogy visszahódítsa egykori rajongóit, ezért ebből a dalból is már kaphattunk korábban több, néhány másodperces előzetest!

Az egykori popdíva bár korábban görcsösen kapaszkodott az electro műfajába, most mintha megtalálta volna a helyét a dallamosabb szerzemények világában, és inkább olyan dalokat készít, melyeket csak minimálisan dolgoznak át a stúdióban. Új lemezét saját „gyerekének” tekinti, és közel két évet szentelt neki. Szerinte ez az album „kevésbé lesz ugrándozós”, így főként a lazításban nyújt igazi segítséget.

Hirdetés

Első morzsája ennek a diszkográfiai anyagnak a Make Me…, amelyről G-Eazy a következőket nyilatkozta: „Őrülten fogjátok kedvelni! Nagyon, nagyon ütős. Nagyon tuti dal lesz. A klubokban köt ki, és a rádiókban is jól hangzik majd.” – áradozott a rapper. A dalt Britney és a BURNS, Joe Joniak és Gerald Gillum alkotta. A hivatalos premierje pedig július 15-én volt! Lájk, ha tetszik!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek