Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hurrá! Megérkezett Rúzsa Magdi legújabb szerzeménye, az Érj hozzám! Akárcsak az Április, ez a felvétel is dallamos és felfrissítő, akár egy langyos nyári zápor, tele romantikával és érzelemmel.

ruzsa-magdi

Az énekesnő a következő üzenettel jelentette be a dalpremiert Facebook-oldalán: „Sziasztok! Itt az új dalom, már úgy vártam, hogy megmutassam nektek! Egy igazán titokzatos, szenvedélyes nyári hangulat. Hallgassátok, szeressétek, osszátok és aztán énekeljétek velem.”

Az Érj hozzám június 6-án debütált a YouTube-on, és közel két nap leforgása alatt máris több mint százezer meghallgatást gyűjtött be. Rúzsa Magdi ezúttal sem okozott csalódást, sőt! Hozza a megszokott színvonalas formáját, és rendületlenül tartja a magasra helyezett mércét. Ez pedig csupa jó hír, mert azt jelenti, az idei nyár az Érj hozzámtól lesz hangos.

A dalszerzésért Madarász Gábornak és Rúzsa Magdinak jár a dicséret, míg a zenei rendező szerepét Szakos Krisztián vállalta magára. Az énekesnő szerint, az Érj hozzám hamarosan az iTunes-on is elérhető lesz, addig viszont hallgasd te is rongyosra!