KezdőlapZeneDalokDalpremier: Pitbull feat. Becky G - Superstar

Dalpremier: Pitbull feat. Becky G – Superstar

-

Alig néhány héttel azután, hogy megjelent Pitbull legutóbbi sikerszerzeménye, az Enrique Iglesiasszal közösen készített Messin’ Around, máris érkezik az amerikai rapper újabb bombasztikus felvétele, a Superstar!

Pitbull-Superstar-2016

Hirdetés

A dalt, mely nagy valószínűséggel versenyt fut majd az idei nyár játszási listáiban a Messin’ Arounddal, Pitbull az ifjú Becky G-vel együtt hozta létre, és a hírek szerint a rapper készülőfélben lévő következő lemezéről származik. A sokat ígérő Climate Change ugyanis idén júliusra várható!

A Superstar című felvétel május 25-től érhető el a digitális megosztókon, a premierjére azonban két nappal korábban, május 23-án került sor. A Becky G és Pitbull koprodukció derült égből villámcsapásként érte a rajongókat, akik természetesen nem bánták, hogy újabb zenezuhatag zúdult rájuk így a nyár elején.

Hirdetés

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy a két énekes együtt dolgozik! 2014-ben ugyanis közösen adták ki a Can’t Get Enough című slágert, most pedig a Superstar egyenesen a Copa Ámerica betétdalaként csendül fel, Dr. Luke produceri munkájának eredményeként!

Neked hogy tetszik a felvétel?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek