KezdőlapZeneDalokDalpremier: Jessie Ware - Till The End (Me Before You soundtrack)

Dalpremier: Jessie Ware – Till The End (Me Before You soundtrack)

-

A Me Before You romantikus játékfilm főcímdalaként érkezik Jessie Ware legújabb felvétele, a Till The End. A brit énekesnő szerint, a dal mind magába gyűjti a Jojo Moyes könyvében rejlő érzelmeket, melyek a mozifilm alapját is képezik.

jessie-ware

Hirdetés

Miután szuper feldolgozást készített az A Dream Is A Wish Your Heart Makes című felvételről a Disney-rajzfilmek legszebb betétdalait összegyűjtő válogatáslemezre, Jessie Ware most egy eredeti szerzeménnyel tér vissza, Till The End címmel. A dalt az énekesnő kifejezetten a Me Before You – Mielőtt megismertelek című film számára készítette. És bár már a premierje előtt azt mondják a moziról, hogy tuti siker lesz, Jessiet mégis a könyv ihlette meg, mely a film történetének alapjául szolgál.

„Elolvastam a Me Before You-t a nászutamon, mivel megannyi dolgot hallottam már a kötetről. Amint hozzáláttam az olvasáshoz, képtelen voltam letenni a könyvet! Ezért nagyon meghatott, amikor felkértek, hogy én is vegyek részt a főcímdalok szerkesztésében. A Till The End egy olyan dal, ami nagyon sokat jelent nekem, és remélem, hogy legalább ennyira fog tetszeni azoknak is, akik meghallgatják.” – nyilatkozta Jessie Ware az Elle magazinnak.

Hirdetés

A Me Before You premierje június 3-án lesz a mozikban, és ezen a napon jelenik meg a film betétdalait tartalmazó gyűjtőalbum is, a Me Before You (Original Motion Picture Soundtrack), rajta a korábban kiadott Imagine Dragons felvétellel, a Not Today-jel!

Neked hogy tetszik Jessie Ware dala?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek