Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Craig David, az R&B énekes, aki a 2000-es években keltett óriási szenzációt a zene mezején, idén ismét a rivaldafényből köszönti rajongóit. Miután kiadta a Nothing Like This című szerzeményét a Blonde nevű deep-house együttessel, Craig David most újabb dalt avat One More Time címmel.

craig-david

Hat évvel a korábbi, Signed Sealed Delivered című albuma megjelenése után Craig David ismét hódító hadjáratra indul. A One More Time című felvétel rögtön a debütálása után már elnyerte a „track of the day” titulust a BBC Radio 1 frekvenciáin, és nagy valószínűséggel lesz az idei nyár egyik legnagyobb slágere. A dal mellé egy videóklip is úton van, melynek forgatását már befejezték, viszont a premierre még egy keveset várni kell.

A BBC Rádiónak nemrégiben adott interjújában Craig David arról beszélt, hogy mennyire fontos beleélnie magát az előadónak a zenéjébe. „Hogy létezik-e valami különbség aközött, hogy 2000 vagy 100.000 embernek énekelsz? Igen. Az, hogy szereted vagy nem szereted ezt csinálni.” – fogalmazott az énekes. Arról kérdezve, hogy milyen tanáccsal látná el azokat, akiknek még nem sikerült befutniuk, Craig David a következőket vallotta: „Amikor elédbe kerül a lehetőség, készen kell állnod rá. Azt hiszem, sokan ott tévednek, hogy nem állnak készen az eléjük tárulkozó lehetőségekre.” – vélekedett az énekes.

Mit szólsz, neki sikerült kiaknáznia ezt az új lehetőséget a One More Time formájában?