Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Miután elveszítette a férjét és a testvérét, Céline Dion erőteljes üzenettel fordul a közönségéhez. A kanadai énekesnő megpróbál túllépni a lelki sérelmeken és a veszteségen, melyet semmi sem pótolhat az életében, ezért a zenében keresi a vigasztalódást. The Show Must Go On címmel kiadta legújabb felvételét, mely bár a Queen slágerének mintájára készült, hűen tükrözi Céline személyes tragédiáját.

celine-dion-the-show-must-go-on

A 2016-os év megrázó eseményeket hozott Céline Dion számára. Családjának két tagja távozott az élők sorából. Mint ismert, szeretett férje, René Angélil, január 14-én hunyt el, míg két nappal később az énekesnő testvére, Daniel is elhagyta őt örökre.

Egy rendkívül nehéz időszak után, amikor semmilyen formában nem kívánt a nyilvánosság elé állni, Céline Dion most egy új szerzeménnyel tér vissza, melyben komoly üzenetet fogalmazott meg: „az életnek folytatódnia kell”.

A Queen által 1991-ben megjelenített The Show Must Go On-t az énekesnő Lindsey Stirlinggel közösen dolgozta át. A munkájuk egy olyan dalt eredményezett, melyben a klasszikus zene, a dubstep és a modern táncok annyira jól harmonizálnak, ahogyan azokat csak Céline képes ötvözni.

A dal hivatalos premierje a Billboard Music Awards idei gáláján lesz, melyre május 22-én kerül sor Las Vegasban.