Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Újabb videóklipet adott ki Pablo Alborán, aki ezúttal a Recuérdame című dalának francia változatát népszerűsíti. Lefordítva, a felvétel címe Ne m’oublie pas, a hozzá készült videóklipet pedig Los Angelesben, a County Museum Of Artban forgatták.

Pablo-Alboran

A Ne m’oublie pas, spanyolul Recuérdame egyike Alborán legsikeresebb szerzeményeinek a Terral című albumról, melynek sikerült 12 héten át az 1. helyen megmaradnia az eladási toplistákban Spanyolországban, ezáltal pedig ötszörös platinalemezzé koronázták a hazájában, míg Argentínában, Chilében és Portugáliában arannyal tüntették ki.

A spanyol származású Alborán, zeneszerző és énekes, 12 éves korában írta meg első dalait, 2011 óta pedig, amikor kiadta legelső albumát, összesen 40 nemzetközi díjat, 3 Latin Grammy jelölést és rajongók millióit tudhatja magáénak világszerte. A fiatal zeneművész, aki még csak 25 éves, elsősorban a közösségi médiának köszönheti népszerűségét, ahonnan ugyanis a karrierjét elindította. Óriási rajongó-táborra tett szert, aminek segítségével aztán első két albuma 70 héten át trónolt a leghallgatottabb előadók toplistájában.

Szép teljesítmény, nem igaz?