Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Adele jelenleg a világ tetején csücsül. Legújabb felvétele, a Hello ugyanis megjelenése óta rekordokat döntöget. Egyébként minden olyan felvételben ott motoszkál a kíváncsiság-faktor, mely Adele nevéhez fűződik, függetlenül attól, hogy az énekesnő hozzányúlt-e vagy éppen visszautasította azt.

adele-hello

Így vagy úgy, hogy felkelti a figyelmet, az biztos! Itt van a Bird Set Free, Sia legújabb felvétele, mely eredetileg Adelenek készült, akárcsak a korábbi Alive. A szerzemény az ausztrál producer következő albumáról, a This Is Actingről származik.

„Ott voltam Adelellel a stúdióban, amikor épp dolgozott. Aztán két nap alatt megírtunk három dalt, és közülük egyik sem vált be.” – nyilatkozta Sia egy szeptemberi interjúban.

Az producer-énekesnő azt is elmondta, hogy bár Adele felénekelte a Bird Set Free-t, utolsó percben úgy érezte, „mindenki azt mondaná róla, hogy úgy cseng, mint egy tipikus Sia-dal”. És végül úgy is végezte.

Fogalmunk sincs, milyen lett volna, ha a Bird Set Free Adelenél marad. De most már tudjuk, hogy Sia előadásában fantasztikus! Neked mi a véleményed?