KezdőlapZeneDalokÓriásit alkotott Sam Smith dalából Hozier! Ezt neked is hallanod kell!

Óriásit alkotott Sam Smith dalából Hozier! Ezt neked is hallanod kell!

-

A BBC Radio 1 Live Lounge legutóbbi adásában Hozier-é volt a főszerep. Az ír énekes ezúttal is hozta a formáját, és szuper-feldolgozást készített Sam Smith Lay Me Down című daláról.

hozie

Hirdetés

Mint ismert, a Lay Me Down hatalmas sikert aratott, míg a John Legend-del előadott változat karitatív célokat is szolgált. Hozier saját verziója azonban egy teljesen új dimenzióban tünteti fel a dalt, a ritmusosabbra és rockosabbra sikeredett Lay Me Down pedig vírusként terjed az interneten!

Hozier munkáját Sam Smith is elismerésre méltatta. A brit énekes a közösségi médiában gratulált kollegájának a feldolgozásért: „Testvér, imádom a Live Lounge cover-t!!!! Minden, amit énekelsz, megdobogtatja a szívem xx Big kisses sir xx” – üzente Smith.

Hirdetés

Kihasználva az alkalmat, Hozier előadta legújabb dalát, a From Eden-t is. Az új kislemez a Take Me To Church nyomdokaiba lép, elődje ugyanis milliók szívét hódította már meg, és bár 2013-ban látta meg a napvilágot, 2014-ben futott be igazán és lett ezüstérmes a Hot 100-ban.

Mit szólsz a Lay Me Down feldolgozáshoz?

https://www.youtube.com/watch?v=5JkYUjctQhs

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek