KezdőlapZeneVideóklipekVideóklip: Taylor Swift feat. Kendrick Lamar - Bad Blood

Videóklip: Taylor Swift feat. Kendrick Lamar – Bad Blood

-

Akciófilmbe illő szerepléssel debütál Taylor Swift legújabb videóklipjében, a Bad Blood-ban. Piros szőnyegre való szereposztással, mely olyan neveket tartalmaz, mint Cindy Crawford, Lena Dunham, Jessica Alba, Hayley Williams, Ellie Goulding és Selena Gomez, az egykori country-énekesnő megpróbálja visszahozni az egykori pop-videóklipek varázsát.

taylor-swift-bad-blood

Hirdetés

Egy forró nyárral a láthatáron, Swift megmutatja a közönségnek, milyen az igazi pop-zene. A Bad Blood videóklipje felér egy akciófilm előzetesével, melynek költségvetése (minden bizonnyal) az eget súrolja, a sztár-színészek pedig akár az Oscar-gálára is benevezhetnének ezzel a produkcióval! A szereplők mind egy-egy sajátos tehetséggel tűnnek ki a fegyverforgatásban, a jelenetek pedig a Die Hard és a Mission Impossible világára emlékeztetnek.

A kisfilm rendezője Joseph Kahn, a forgatások helyszíne pedig Los Angeles volt. A produkció premierjét a május 17-én megszervezett Billboard Music Awards gáláján tartották.

Hirdetés

Taylor Swift karrierje óriásit lendült, amikor a country-ról áttért a pop műfajára. 1989 című lemezét, mely tavaly októberben jelent meg, eddig több mint 5 millió példányban vásárolták meg, és hosszú ideig listavezető album volt a brit és az amerikai lemeztoplistákban. A róla kiadott Shake It Off tovább fokozta Swift kisasszony sikerét, a felvétel sokáig az első helyen állt a slágerlistákban, a YouTube-on pedig a videóklip nézettsége túllépte a 3 milliót. Ezek után vajon milyen rekordot dönt meg a Bad Blood?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek