Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Thomas Fiss óriási port kavart még 2012-ben, amikor piacra dobta a Let Go és a Chasing Satellites pop-dalait. A 28 éves tehetség most ismét zenei bombát robbant az Orbit című dalával. A felvételt április 28-tól lehet majd megvásárolni a megosztókon.

thomas-fiss

Meglepő módon, az álmodozó hangulatú electro-dallamokat Thomas Fiss helyett Zoe Sky Jordan hangja kíséri. De még mielőtt gyanakodni kezdenénk, Fiss megmagyarázza ennek okát: „Eredetileg magamnak gyártottam ezt a dalt jóbarátommal, Zoe-val és a Chris Pramik-kel. De amikor Zoe próbálgatni kezdte a vokál részét, mindannyian tudtuk, hogy neki maradnia kell a dalban!”

„Az energia, ami a hangjából áradt, túlságosan tökéletes volt, hogy kihagyjuk, ez lett volna a legrosszabb szakmai döntés részünkről, ha így cselekszünk.” – folytatta Thomas Fiss. „Ha jobban odafigyelsz a dalra, észreveheted az én hangomat is a szöveg mögött, de inkább csak egy kíséretként a háttérben.” És ha mindez nem volna elég magyarázat, Fiss hozzátette: „Zoe sokkal szexisebben hangzik, mint ahogy én valaha is tudnék.”

Levonva tehát a következtetést, ez egy érdekes húzás volt Thomas Fisstől, de kifizetődő. Ha nem hinnél nekünk, akkor a fülednek mindenképp fogsz, csak hallgass bele!