Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Új verzióját készítette el a Felling Good című dalnak Avicii. A felvétel egyike minden idők legtöbbször feldolgozott dalainak, melyet eredetileg Anthony Newley és Leslie Bricusse alkotott, és valamennyi átdolgozás közül talán a legismertebb Nina Simone 1965-ös produkciója volt.

Avicii-Feeling-Good

Avicii most kezébe vette az irányítást, és a jazz zene egyik gyöngyszemét szabta saját ízlésére olyan előadók nyomában, mint az előbb említett Nina Simone, Muse, Michael Bublé vagy George Michael. A Feeling Good ezen verzióját a Volvo is kölcsönveszi legújabb reklámvideójának betétdalaként.

Avicii jelenleg az új albumán is dolgozik, mely Stories címmel gyűjti magába az electro-dance, alternatív rock, punk és metál dallamok legegyedibb kombinációját. Hogy miként fér össze ennyi zenei stílus egyetlen albumon, még nem tudni, de annyi biztos, hogy sokak kíváncsiságát felébresztette már.

A svéd DJ korábban úgy nyilatkozott, „az új lemez az erőteljes dalok felé irányul. A True (debütáló album) egy első próbálkozás volt erre, azaz az electro zene összecsomagolására néhány felvétel keretébe”.

Te kíváncsi vagy Avicii új lemezére?