KezdőlapZeneDalokDalpremier: Madonna - Ghosttown (official remix)

Dalpremier: Madonna – Ghosttown (official remix)

-

Úgy gondolta, kiadja legújabb dalának remix-változatát a popdíva, Madonna. A Ghosttown című felvétel teljes metamorfózison esett át, melynek során egy mid-tempo felvételből ütős klub-zene kerekedett ki, ami nagy eséllyel mássza meg a toplisták csúcsait – legalábbis a Billboard jóslatai szerint.

madonna

Hirdetés

A remix a híres holland DJ, Don Diablo kezemunkája. Ezzel a dallal Madonna stratégiája minden bizonnyal az volt, hogy még egy dalát a Dance Club Songs toplistába juttassa, miután a Living For Love-val elérte célját, és óriási sikert aratott.

A popzene királynőjeként emlegetett Madonna első kiadott dala a Rebel Heart-ról meghozta számára az első helyet a Hot Dance Songs-ban, a Ghosttown pedig jelenleg a 20. helyen áll az Adult Contemporary listájában. De minden megváltozik, mihelyt az énekesnő teljes gőzzel belekezd második dalpremierjének népszerűsítésébe a legújabb lemezéről.

Hirdetés

Bár azt hittük, az album azonnal tarolni fogja a lemeztoplistákat, a Rebel Heart eladása nem érte el a felbecsült értékeket. Szerinted a Ghosttown remix-változata tényleg változtat majd a helyzeten?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek