Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Alig pár hete, hogy a WellHello-srácokat emlegettük, most ismét ők vannak témában, ugyanis kiadták legújabb dalukat, melynek címe Oldalzseb.

wellhello

A felvétel Fluor és Diaz debütáló lemezén, az Elnöki ügyön található, és máris arat a világhálón! A dalhoz egy dalszöveges videó is készült, mely két napja került fel a srácok YouTube-oldalára, és közel 100 ezren tekintették meg, mindössze két nap leforgása alatt!

Az Oldalzseb zenéjét Diaz szerezte, míg hozzá a szöveget Fluor írta. Kettőjüket egy egész stáb kísérte: Varga Gergő gitáron, Bartók Máté szaxofonon, a vokálra pedig Kiss Enikő erősített rá. A kisfilmet Bogdán Balázs közreműködésével készítették.

A WellHello tavaly nyár óta fertőzte meg a magyar zenei világot, amikor körülbelül hét hónappal ezelőtt megjelent a Rakpart című daluk, mely sorra hódította a slágerlistákat. Ezt követte az Apuveddmeg, majd a Sokszor volt már így, és nagyjából egy hete újabb dalszöveges videót töltöttek fel a fiúk a Széthagyott ruhák című daluk mellé – mind az első lemezről.

Neked hogy tetszik az Oldalzseb?