Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hatodik stúdióalbumának premierjére készülve, Kelly Clarkson Twitter-oldalán tette közzé legújabb dalát a Piece By Piece című lemezről. A Take You High egy Kelly-től eddig nem megszokott teljesen új stílusban íródott, de az énekesnő sikeresen vette az akadályt, és csodálatossá tette az élénk mid-tempo dallamokat.

kelly-clarkson2

A felvétel szerzője MoZella McDonald és Jesse Shatkin volt, és ami különlegessé teszi, az az éles akkordok játéka az énekesnő karakteres hangjával, valamint az elektronikus effektekkel, melyek szintén helyet kaptak a dallamokban.

Ha a Clarkson által énekelt „Let me open your heart wide/ When your angels fall out of the sky/ I’ll be the wings that make you fly/ I’ll take you high” verssorok nem pendítik meg a kedved ezen a napsütéses késő téli, kora tavaszi napon, akkor mi fogja?

Az American Idol győztese március 3-án jeleníti meg legújabb diszkográfiai anyagát, melyről mostanig a Heartbeat Song-ot, a Run Run Run-t (feat. John Legend), az Invincible-t és a Piece By Piece-t hallhattuk.

A felhozatalhoz csatlakozik most a Take You High, melyről megkockáztatjuk, és azt állítjuk, a lemez eddigi legjobb dala! Te osztozol a véleményünkben, vagy inkább cáfolod?