Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Charli XCX újabb dalt jelenít meg legújabb albumáról, a Sucker-ről. Ezúttal a brit énekesnő a Rita Orá-val készített duettjét adja ki, melynek címe Doing It.

charli-rita-doing-it

A két szigetországi énekesnő nagyon rosszcsontnak fest a felvétel kedvéért készült borítón, mely Charli XCX harmadik stúdióalbumát kívánja népszerűsíteni. A Doing It Ariel Rechtshaid és Mr. Rogers szerzeménye.

A dalszerkesztőként is tevékenykedő brit énekesnő idén Katy Perry-vel turnézik európaszerte, a Prismatic World Tour keretén belül, míg Rita Ora a The Voice tehetségkutató brit kiadásában szerepel.

Charli XCX Sucker című lemeze 2014 decemberében jelent meg, és máris az elmúlt év legjobb albumai közé férkőzte magát: a Rolling Stone ugyanis a 6. helyet adta neki éves toplistájában. Az énekesnő az amerikai berkekben is jól teljesített az I Love It debütáló felvételével, később Iggy Azalea-val tűnt fel a Fancy-ben, aztán egyedül ügyeskedett a Boom Clap című dalával, mely a top 10-be is bejutott amellett, hogy a The Fault In Our Stars című film betétdalaként szolgált.