KezdőlapZeneDalokDalpremier: Madonna - Living For Love

Dalpremier: Madonna – Living For Love

-

2015 számos meglepetést hozott volna Madonna rajongóinak: egy vadiúj albumot és február 14-re egy remek dalpremiert. De az utóbbi időben kiszivárgott demo-verziók arra késztették az énekesnőt, hogy már most spontán dal-avatásba kezdjen, véget vetve a háza táján ólálkodó kalózok rosszindulatának.

madonna

Hirdetés

Madonna tehát lerántja a leplet a még meleg Rebel Heart című albumáról, és máris hat dalt ad ki előlegesen róla, lehetővé téve a rajongóinak azt is, hogy már most előfizessenek a még munka alatt álló lemezre, több hónappal a betervezett lemezpremier előtt!

A pop dívát mélyen érintette az eset, hogy a Sony-tól nem kevesebb, mint tíz dalát csempészték ki a hackerek. Madonna úgy érzi, a magánszféráját érte sérelem, ez pedig, saját elmondása szerint, több álmatlan éjszakát okozott neki. Végül úgy határozott, hat dalt jelenít meg a lemezről, köztük a Living For Love-ot és a Bitch, I’m Madonna-t, melyek máris a harmadik helyre kúsztak a Billboard Singles Chart-ban, és az iTunes toplistájában az első helyen díszelegnek.

Hirdetés

Bár a krízishelyzet megszűnt, Madonna mégsem tudja túltenni magát az eseten. Levonva a tanulságot belőle, most drasztikus óvintézkedésekbe kezdett, hogy még egyszer ez a hiba ne fordulhasson elő. A következőkben tilos lesz a forgatásaira mobiltelefonnal belépni, a dalait többé nem tárolja magánszerveren, és minden anyagát ezentúl egy olyan merevlemezen őrzi majd, melyhez egyedül neki lesz hozzáférése.

A korai dalpremiernek előnye is van: Madonna akár fel is léphet a 2015-ös Grammy gálán, február 8-án, ugyanis a programját most már nem terheli a Rebel Heart avatása. Az énekesnő legfrissebb albuma 2015 március 10-én jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek