Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kelly Clarkson életre kelti a karácsonyi albumot, melyet múlt évben adott ki, és egy hangulatos kisfilmet hoz a lemezen található Wrapped In Red című felvételre. Az énekesnő párszor ruhát vált az amúgy szegényes díszletű klipben, miközben a háttérben a gyerekkorában készült fotói tűnnek fel.

kelly-clarkson

A dal címe adja a nevét Kelly első ünnepi lemezének, melyet az American Idol győztese tavaly novemberben dobott piacra. Az albumon a klasszikus karácsonyi dalok mellett két vadonatúj felvételt is találunk, melynek egyikét Greg Kurstin alkotott.

Amikor megjelent, a Wrapped In Red a harmadik helyezésig kúszott fel az albumok toplistájában. Az erről megjelent első dal, az Underneath The Tree, videóklipnek is örvendhetett.

Nem kétség, hogy karácsony közeleg, ugyanis egyre több ünnepi újdonság jelenik meg, nap mint nap. Míg nemrégiben Michael Bublé és Idina Menzel közöséről, a Baby It’s Cold Outside-ról számoltunk be, addig a napokban Ariana Grande is felavatta a Santa Tell Me című ünnepi dalát és a mellé forgatott klippet.

Neked hogy tetszik Kelly Clarkson karácsonyi éneke?