KezdőlapZeneDalokDalpremier: Ariana Grande - Santa Tell Me

Dalpremier: Ariana Grande – Santa Tell Me

-

Ariana Grande ma jelenítette meg legújabb felvételét, a karácsonyi hangulatú Santa Tell Me című dalát. Ha évekkel ezelőtt Mariah Carey-nek sikerült az egyik legnépszerűbb dallá varázsolnia az All I Want For Christmas Is You-t, remélhetőleg Arianának is összejön slágert gyúrnia a Santa Tell Me-ből.

ariana-grande

Hirdetés

„Santa tell me if you’re really there / Don’t make me fall in love again / If he won’t be here next year / Santa tell me if he really cares / ’Cause I can’t give it all away / If he won’t be here next year.” – kb így szól az énekesnő legújabb szerzeménye, aki eddig három hatalmas slágert tudhatott idén magáénak, a Bang Bang, Problem és a Break Free című dalokat.

Múlt évben Ariana karácsonyi albumot adott ki Christmas Kisses címmel, melyen olyan feldolgozások is helyet kaptak, mint a Wham Last Christmas-je vagy a Santa Baby, és több klasszikus. Az énekesnő csapata most úgy döntött, ezt az évet is érdemes lesz egy saját karácsonyi énekkel zárni, egy téli dallal, mely közelebb repít bennünket az ajándékozás ünnepéhez.

Hirdetés

Bár egyetlen díjat sem nyert az idei American Music Award-ön, Ariana volt az egyik legkommentáltabb előadója a shownak, melynek keretén belül két energikus produkciót is bemutatott!

Hallgasd meg, és mondd el, megnyert téged a felvétel vagy sem.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek