Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Vasárnap este a 15 éves nagyváradi lány nyerte az X-Faktort, ezzel ő a második női győztes, de a legfiatalabb a nyertesek között. Andinak nagy tervei vannak, szülei is követik őt a magyar fővárosba.

Fotó: RTL Klub/ Kovács Tamás
Fotó: RTL Klub/ Kovács Tamás

A fiatal lány még most sem hiszi el, hogy megnyerte az egyik legnagyobb magyar tehetségkutatót, de már alig várja, hogy ismét színpadra állhasson és énekelhessen. Nem ő az egyetlen váradi lány, aki Magyarországon tehetségkutatót nyert, pár éve Tolvai Reni lett a Megasztár nagy győztese.

“Most karácsonyra hazamegyek és aztán visszajövök. Dalokat fogok írni, dalokat fogok íratni, albumaim és fellépéseim lesznek. Mindenkit nyaggatni fogok azért, hogy ezek megtörténjenek. Mindenképpen Budapesten szeretném folytatni az életemet, mert nem szeretnék eltűnni. És nem szeretném, hogy a rajongóim úgy vegyék, hogy én csak ezt akartam, ez volt az álmom, és most aztán vége, ennyi volt. Nekem nem. Szeretném minél hamarabb elkezdeni ezt az egészet. Nagyon sok mindenért nem éri meg visszamennem Nagyváradra. Otthon nem sok barátom van, talán összesen három. Sok értelmét nem látom annak, hogy ott éljek tovább” – árulta el Andi a Hír24.hu-nak, akiért szülei is az X-Faktor stúdiójában szurkoltak.

Tóth Magdolna és Tóth Róbert örömkönnyektől kisírt szemmel újságolták, hogy most a család élete is teljesen megváltozik.

“Pestre fogunk költözni, bár azt még nem tudom, hogy oldjuk majd meg mindezt. Andi már elvégezte a kilencedik osztályt, most lenne tízedikes, csak kihagyott egy évet a verseny miatt. A következő tanévet már minden bizonnyal egy budapesti iskolában kezdi. Addig még nekünk is van dolgunk, ugyanis el kell adnunk az erdélyi házunkat, és egy újat kell találnunk itt. Emellett a férjemmel fel kell mondanunk a munkahelyünkön, én egy cipőfelsőrészeket gyártó cégnél dolgozom, Robi pedig sofőr. Amíg ezeket elintézzük, Andira valószínűleg az egyik nagymamája vigyáz majd” – újságolta a Hír24-nek Magdolna, aki hozzátette: reméli, hogy kislánya nem fog megváltozni, és ugyanilyen szerény marad.

Andi nem fog hozzányúlni a 12 milliós havi jövedelemhez, a győzelemmel járó autót pedig bátyjának adja.