Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Újabb dallal tér vissza az Imagine Dragons, mely az együttes legújabb albumát, a Smoke+Mirrorst tarkítja. Az Alex Da Kid által szerzett felvétel máris beszerezhető az iTunes-on.

imagine-dragon

Szinte rögtön az I Bet My Life videóklipjének premierje után, az Imagine Dragons máris új dalt népszerűsít a lemezéről! A Gold ezennel a második kiadott dal lesz a Smoke+Mirrors-ről, melyen a zenekar idén árpilistől dolgozik.

A várva várt album 2015 február 17-én kerül a boltokba, és 13 vadiúj Imagine Dragons felvételt tartalmaz. A megjelenés dátumáig azonban a rajongóknak be kell érniük az I Bet My Life-fal és a Gold-dal.

2014 júniusában Dan Reynolds, a banda frontembere, megkapta a Hal David Starlight díjat a Songwriters Hall of Fame gála keretén belül, New Yorkban. Ezt az érdemet kizárólag azoknak a fiatal zenészeknek kínálják, akiknek sikerült hatásos zenét az asztalra tenniük. Reynolds-on kívül ezt a kihívást többen is teljesítették, mint például Rob Thomas, Alicia Keys, John Mayer, Lohn Legend, John Rzeznik, Jason Mraz, Taylor Swift, Drake és Ne-Yo is.

Az Imagine Dragons idén csupa jó dolgokat könyvelhet el: a fentiek mellett a Transformers legújabb szériájának a betétdalát is ők komponálhatták. A Battle Cry című felvételt az együttes élőben is elénekelte egy nagyszabású koncert keretén belül Hong Kongban, ahol egyébként a film egy részét is forgatták.