Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A 2014-es Eurovízión aratott hatalmas sikere után Conchita Wurst ismét kizökkentené a földet a tengelyéből. November 8-án, a Wetten, dass…? keretén belül énekelte el először a Heroes című dalát, melyhez videóklip is készül. A nem több mint 9 másodperces előzetes máris elérhető a világhálón. A teljes kisfilmre viszont noverben 21-ig várnunk kell.

conchita-wurst-heroes-cover

A Heroes Conchita első hivatalos dala a Rise Like a Phoenix után, mellyel elsöprő fölénnyel aratott győzelmet az európai dalfesztiválon. Ez nem Mariah Carey hasonló című szerzeményének feldolgozása, hanem egy vadiúj dal, egy erőteljes ballada, melyet az osztrák énekes(nő) hibátlan hangja és tehetsége tesz egyedivé.

„So let the walls come down / And the colours light up the sky / We could be heroes” – énekli a 26 éves Conchita pozitív töltetű dalában, melynek fő mondanivalója: „senkinek se engedd, hogy cserbenhagyjon”.

A szakállas hölgy – ahogy bevéste magát a köztudatba –, debütáló albumán dolgozik, melyet hamarosan ki is ad. Elmondása szerint, a lemezét olyan „matúr hölgyek” inspirálták, mint például Cher, Shirley Bassey és Tina Turner.

Szerinted a Heroes megér egy lájkot?