Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Justin Bieber új dolgokkal kísérletezik, miután az utóbbi időben egyszerűen eltűnt a toplistákból. A kanadai énekes most egy duettet készített Cody Simpson-nel, melynek címe Home To Mama. A két előadó ráadásul egy közös albumot is ígér rajongóinak.

justin-bieber-and-cody-simpson-home-to-mama

A hírek, mely szerint az ausztrál Cody Simpson és a zenevilág rosszcsont tinisztárja, Justin Bieber közös munkába kezd, idén ősszel kezdtek el terjedni, amikor a két énekes közösen vonult stúdióba. Azt még nem tudni, hogy a pletykáknak van-e valóságalapjuk, de ez a dal teljesen eltér a Biebertől megszokott pop-dance stílustól.

„Justin kiváló társam volt. A szövegeket mi magunk írtuk. Azt mondta nekem, hogy megtaláltam önmagam, és felnőttem ahhoz a szerephez, melyről tudja, hogy nekem való, vagyis ahhoz a gitároshoz, énekeshez, dalszövegíróhoz, aki mindig is lenni akartam.” – nyilatkozott Cody Simpson a kettőjük együttműködéséről.

A zűrzavaros időszaka után – amikor alkoholt fogyasztott és autót vezetett, börtönbe is került, valamint tojással dobálta meg a szomszédait –, Justin Bieber lecsillapodni látszik, és alig hallani felőle valamit. Legutóbb akkor uralta a slágerlistákat, amikor az év elején kiadta a Confident című dalát.

//www.youtube.com/watch?v=GDe5tgFmZLA

Mit szólsz a koprodukcióhoz?