KezdőlapZeneDalokHallgasd meg a 2014-es brazíliai focivébé hivatalos dalát

Hallgasd meg a 2014-es brazíliai focivébé hivatalos dalát

-

Megérkezett a brazíliai 2014 FIFA World Cup™ Hivatalos Dala, amelyet Pitbull, Jennifer Lopez és Claudia Leitte közreműködésével készült. A három sztár a FIFA World Cup™ Nyitó Ünnepségén is előadja majd június 12-én az Arena de Sao Pauloban.

ola-ola-cover

Hirdetés

“Megtiszteltetés, hogy csatlakozhatom Jennifer Lopezhez és Claudia Leitte-hez a FIFA Világbajnokságon, hogy összehozhassuk a világot.” – mondta Pitbull. “Valóban hiszek benne, hogy ez a nagyszerű játék és a zene ereje segít majd egyesülni minket, mert akkor vagyunk a legjobbak, amikor egyek vagyunk (We Are One)”.

“Olyan házban nőttem fel, ahol imádták a focit, így izgatottan várom, hogy felléphessek a Világbajnokság Megnyitó Ünnepségén Pitbullal és Claudia Leitte-vel.” – mondta Jennifer Lopez. “Ez egy elképesztő ünneplése a globális egységnek, versenyzésnek és a sportnak.”

Hirdetés

“Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy képviselhetem a hazámat a FIFA Világbajnokságon emellett a két bámulatos művész mellett, akiket elismerek és tisztelek. Szeretem megosztani a kultúrámat és országomat az emberekkel a zenén keresztül!” – mondta Claudia Leitte.

A “We Are One (Ole Ola)”-hoz a videoklip készítése is folyamatban van, mely a standard felbontás mellett immáron 4K-ban is elérhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek