KezdőlapZeneDíjátadókAz MTV Video Music Awardson tér vissza Lady Gaga

Az MTV Video Music Awardson tér vissza Lady Gaga

-

Augusztus 25-én Brooklyn szolgál színhelyéül az idei VMA gálának. A nívós díjátadón a 27 éves divatdiktátor, a popkultúra egyik legbotrányosabb alakja, a betegségéből frissen felépült Lady Gaga lép fel, aki Artpop című új albumának egyik sikervárományos dalát adja elő.

ladygaga_mtvvma

Hirdetés

Az MTV a Video Music Awards jelöltjeit idén az Instagramon tette közzé, így Lady Gaga bejelentése is ezen a platformon történt meg. Gaga az egyik legjobban kereső popsztár jelenleg, 2012-ben több mint 80 millió dolláros bevételt hoztak slágerei, mint a „Paparazzi” és a „You and I”. Az énekesnő Artpop című új, negyedik albuma 2011 óta készül.

A botrányairól híres énekesnő 2009 óta 13 ezüst asztronautát zsebelt be eddig, idén azonban a KAWS nevű popkult művésznek köszönhetően a VMA új díjat kap. A soha nem látott, új helyszín mellett egy képregényfigura veszi át Buzz Aldrin helyét a rendezvényen. De vajon egy űrlény elfoglalhatja a helyét egy történelmi hősnek? És Lady Gaga végleg letaszítja trónjáról Madonnát? Augusztus 25-én kiderül. A magyar nézők a hagyományoknak megfelelően felirattal nézhetik majd meg a gálát teljes egészében, az MTV Hungarynek köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek