Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A világhírű énekesnő által rendezett és készített önéletrajzi dokumentumfilm már itthon is látható! Egy hónapig egyelőre kizárólag az HBO online videótárában, az HBO GO-n elérhető, júniustól pedig már az HBO műsorán is látható.

Beyonce – Life is But a Dream

Talán nem túlzás azt állítani, hogy nincs olyan hely a világon, ahol ne ismernék Beyoncét. Az énekesnő jelenleg a világ egyik legnépszerűbb híressége és zenésze, aki a Destiny’s Child nevű lánytrió tagjaként vált ismertté, de az igazán nagy sikert az együttes 2003-as ideiglenes felbomlása jelentette számára, ugyanis ekkor adta ki első szólóalbumát, a Dangerously in Love-ot. Az album a 2004-es Grammy-díjátadón öt díjat is kapott. Az énekesnő a Destiny’s Child végleges feloszlása után, 2006-ban újabb szólóalbumot jelentetett meg, és innen már nem volt megállás – az énekesnő azóta is sikert sikerre halmoz.

A tizenhat Emmy-díjas énekesnő, dalszerző, üzletasszony, színésznő, feleség és anya, Beyoncé 2013-ban elkészítette önéletrajzi filmjét, Beyoncé – Life is but a Dream címmel, melyet kizárólag az HBO csatornán láthatnak a rajongók. Az HBO különleges, játékfilm hosszúságú alkotása bemutatja a világsztár életét a houstoni gyermekévektől kezdve a csúcsra kerüléséig, az anyává válás öröméig. Mindezt rengeteg kép, felvétel színesíti, miközben Beyoncé jól ismert számai is felcsendülnek.

Az HBO hazánkban elsőként online videótárában, az HBO GO-n tette elérhetővé a különleges dokumentumfilmet, mely június 6-tól már az HBO-n is látható.