KezdőlapZeneDalokDalpremier: Dred - Szabad lehetsz

Dalpremier: Dred – Szabad lehetsz

-

Több mint egy éves hallgatás után megjelent az új Dred dal “Szabad lehetsz” címmel. A kislemez már megjelenésének hetében felkerült a MAHASZ kislemez eladási toplistájára.

dred-szabad-lehetsz-cover

Dred a következőket vallotta a dalról:

“Kötelező jelleggel soha nem készítek új kislemezt. Amikor belülről, felszabadultan jön, az a jó, de erre időnkét sokat kell várni.

A “Szabad lehetsz” című dallal azt a szabadságot szeretném bemutatni, amiben én is élek. Azt teszem ami jólesik, amihez kedvem van. Ennél nagyobb szabadság talán nincs is. Azt kívánom mindenkinek, hogy találja meg azt a dolgot az életben, amiben kiteljesedhet. Hamarosan napvilágot lát a dal klipes változata is. A klip egy részét már az elmúlt év nyarán leforgattam egy külföldi helyszínen. Igazából nem terveztem azt a forgatást. Kikapcsolódni mentem, de amikor a helyszínen jártam annyira megfogott a hely hangulata, hogy nem bírtam magammal kamerát béreltem és késztettem néhány felvételt. A videó másik részét egy budapesti helyszínen forgattuk, összességében igazi party videó lett, ami elhozza a nyár hangulatát a hideg télbe.”

Színes

Hírek