Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

SCS_0015

Magyarország legnagyobb tévéstúdiójában már javában készülnek az énekesek a Voice ma esti első élő adására. Az óriási színpadon a versenyzőkön kívül a műsorvezető, Szabó Kimmel Tamás is dalra fakad, Király Linda és Charlie pedig extra produkcióként egy különleges dalt adnak majd elő.

Közel 2000 négyzetméteres stúdió, csaknem ezer fős nézőtér, hatalmas díszlet, 13 fős zenekar Magyarország legjobb session zenészeivel, a legmodernebb fény- és hangtechnika, vadonatúj kameratípus, az ún. cable cam, egy kamera, amely a stúdió tetején fut végig egy dróton – csak néhány adat a Voice ma esti első élő adásának különlegességei közül. De nem csak a technika lesz különleges, hanem az előadók is, akik színpadra lépnek.

A Voice első élő adásában a legendás énekes, Horváth Charlie Király Lindával az oldalán áll színpadra. A különleges páros nem először énekel duettet, a mai estére azonban egy igazán emlékezetes produkcióval készülnek. Rajtuk kívül még egy meglepetés dal is felcsendül, Szabó Kimmel Tamás, a show műsorvezetője is dalra fakad majd.

Ma este Malek Andi csapatából Schwartz Dávid, Nádor Dávid és Schweitzer Dóra, Caramel csapatából Nguyen Anh Quan, Berkes Olivér és Mohamed Fatima, Mező Misi csapatából Szécsi Böbe, Gyöngyösi Tamás és Veres Mónika, Somló Tamás csapatából Czerovszky Heni, Szécsi Saci és Dózsa Erik áll majd színpada, hogy megmutassa, továbbra is a legjobbak között a helye.