Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nem mindennapi páros készített igazi nyári hangulatú, slágergyanús dalt, mely az idei nyár nagy rádiós sikere lehet.

A Budapesti Operettszínház színész-énekese, Dancs Annamari, Szabó Ádámmal – a Csillag Születik tehetségkutatóból ismert harmonikavirtuózzal közösen készítette el új pop-dalát, amely a Nézz Rám/Piensa címet viseli.

„Kitűnő zenésztársaimmal vonultunk stúdióba – meséli Annamari.- Pacsai Márk hangszerelte, aki már számtalan slágerrel örvendeztette meg a zenekedvelőket. A dal különlegességét Ádám harmonika-játéka adja, amelytől még vérpezsdítőbb lett a szám hangulata.”

A két előadó nagyon élvezte a közös stúdiómunkát, s bár különböző műfajt képviselnek, mégis sok a közös vonás bennük: mindketten Zeneakadémián képezték a tudásukat és mindketten szerelmesek – egyelőre csak a színház világába. Míg Annamarira ősztől újabb szerepek és izgalmas előadások várnak az Operettszínházban, addig Ádám nemrég debütált a Mizantróp c. darabban. A színházi évad kezdéséig viszont mindketten a közös dal népszerűsítésére és a nyári fellépésekre összpontosítanak, hiszen a dal két változatban is elkészült, magyar illetve angol- spanyol nyelveken.

„ Szeretném, ha a külföldi rádiók, klubok is megkedvelnék a Piensa-t , hiszen már 2009-ben sikerült áttörnöm ezt a falat. A Live Your Life c. dalomat Görögországtól Oroszországon át, Spanyolországig játszották. A hazai rádiók már sugározzák a dalunkat , ennek nagyon örülünk Ádámmal. Hamarosan videoklipet is szeretnénk rá forgatni”– fejezte be Annamari.