Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az Aerosmith bemutatta vadonatúj kislemezdalát, a “Legendary Child”-ot élőben az American Idol szezon fináléjában május 23-án este.

A “Legendary Child”, mely még ma elérhetővé válik az iTunes-on is, az első kislemez az Aerosmith régóta várt új albumáról. A “Music From Another Dimension” augusztus 28-án jelenik majd meg, és hamarosan előrendelhető lesz az iTunes-on. Az album dallistája alább olvasható.

Az Aerosmith már alig várja, hogy az új dalokat a rajongókhoz is elvigyék Amerika szerte, így a The Global Warming Tour keretében útra kelnek idén nyáron. A turné június 16-án indul Minneapolisban és augusztus 8-án Tacomában ér véget.

Az Aerosmith minden idők egyik legkedveltebb rock bandája, és hagyatéka már most is lenyűgöző, több mint 150 millió eladott albummal világszerte, összesen 55 arany, platina és többszörös-platina minősítésekkel, továbbá egy gyémánt album minősítéssel Greatest Hits válogatásáért. A banda számos díjat is nyert, köztük 4 Grammy-díjat, 10 MTV Video Music Awardot, és 7 American Music Awardot. Az Aerosmitht 2001-ben iktatták be a Rock and Roll Hall of Fame-be.

Music From Another Dimension dallista:

1. What Could Have Been Love

2. Beautiful

3. Street Jesus

4. Legendary Child

5. Oh Yeah

6. We All Fall Down

7. Another Last Goodbye

8. Out Go the Lights

9. Love Three Times a Day

10. Closer

11. Shakey Ground

12. Love a Lot

13. Freedom Fighter

14. Up on the Mountain