Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Christina Aguilera flashmob sikeressége után, most itt egy újabb flashmob amely ezúttal Miley Cyrus rajongóinak szól. A Facebook-ra került fel az a felhívás, amely táncra hívja az összes magyarországi Miley Cyrus rajongót. Lentebb láthatjátok.

Az esemény Facebook oldala:

Szereted Miley-t? Szereted a flashmobokat? Szereted ha Rád figyelnek? Szeretnél szerepelni a TV-ben? Téged sem lehet megszelídíteni? Akkor köztünk a helyed!

Öltözz fel fekete angyalként, tanuld meg a videón látható koreográfiát, gyere el a megbeszélt helyre, ahol egyszercsak felcsendül a “Can’t Be Tamed”, és táncoljunk együtt a refrén alatt, hogy mindenki lássa: Minket nem lehet megszelídíteni!

5 ember azok közül, akik csatlakoznak a Facebook eseményhez, és fekete szárnyakkal jönnek, értékes ajéndékokban részesül! Figyelem, ez csak azokra vonatkozik, akiknek a neve rajta lesz a Facebook-os listán, tehát mindenképpen csatlakozzatok az eseményhez!

És hogy miért megyünk oda?

Június 24-én jelenik meg Magyarországon a világ jelenleg egyik legsikeresebb énekesnőjének, Miley Cyrus-nak az új, “Can’t Be Tamed” című lemeze. Mivel Miley hazai rajongótábora rendkívül erős, és előző lemeze is aranylemez lett, most rajtunk a sor, hogy az egész országnak megmutassuk mire vagyunk képesek!

Az eseményen országos TV-k, zene TV-k és a vezető tini médiumok is jelen lesznek, úgyhogy a siker garantált!

Csatlakozz a Facebook eseményhez, és hozd el a barátnőidet is, minél többen vagyunk, annál jobb!

A táncot ezen a linken nézhetitek meg nagyjából 15:00 és 15:30 között!

UPDATE:

Időpont: 2010. június 30., szerda, 15:00

Helyszín: Alle Bevásárlóközpont (1117 Budapest, Október 23. utca – a volt Skála helyén)

Esemény:CAN’ BE TAMED” – rendhagyó klippremier és rajongói megmozdulás (flash mob) csupa Fekete madárnak öltözött rajongóval.