Megérkezett Kylie Minogue karácsonyi dala. Neked is nagyon fog tetszeni!

Megérkezett Kylie Minogue karácsonyi dala. Neked is nagyon fog tetszeni!

Bár még csak novembert írunk, sosincs elég korán ahhoz, hogy karácsonyra hangolódjunk! Kylie Minogue máris belelendült legújabb ünnepi nagylemezének a népszerűsítésébe, és hozza kizárólag a karácsonyi dalokat tartalmazó korong első kislemezdalát, az At Christmas-t.

kylie-karacsony

Az ausztrál énekesnő új téli stúdióalbuma a Kylie Christmas: Snow Queen Edition címet viseli, és november 25-én látja meg a napvilágot. A lemez a tavalyi Kylie Christmas bővített kiadása, amelyen további 6 fantasztikus karácsonyi szerzemény kapott helyet. Egyike a zenei újdonságoknak egy Mika-val készített duett, a Wonderful Christmastime.

Ezzel párhuzamosan, Minogue egy új nagylemezen is dolgozik, vadonatúj felvételekkel. Az énekesnő nyilatkozatai alapján azonban a premier napjára még várni kell, ugyanis zsúfolt időszaknak néz most elébe.

„Elkezdtem dolgozni egy új stúdiólemezen, de tekintettel arra, hogy jelenleg rengeteg a teendőm, nem marad sok időm a dalok rögzítésére, holott egyébre sem tudok gondolni, csak erre!” – fogalmazott Kylie a news.com.au-nak nagyjából két hónappal ezelőtt.

Neked hogy tetszik az énekesnő új karácsonyi szerzeménye?

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ