Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bár még csak novembert írunk, sosincs elég korán ahhoz, hogy karácsonyra hangolódjunk! Kylie Minogue máris belelendült legújabb ünnepi nagylemezének a népszerűsítésébe, és hozza kizárólag a karácsonyi dalokat tartalmazó korong első kislemezdalát, az At Christmas-t.

kylie-karacsony

Az ausztrál énekesnő új téli stúdióalbuma a Kylie Christmas: Snow Queen Edition címet viseli, és november 25-én látja meg a napvilágot. A lemez a tavalyi Kylie Christmas bővített kiadása, amelyen további 6 fantasztikus karácsonyi szerzemény kapott helyet. Egyike a zenei újdonságoknak egy Mika-val készített duett, a Wonderful Christmastime.

Ezzel párhuzamosan, Minogue egy új nagylemezen is dolgozik, vadonatúj felvételekkel. Az énekesnő nyilatkozatai alapján azonban a premier napjára még várni kell, ugyanis zsúfolt időszaknak néz most elébe.

„Elkezdtem dolgozni egy új stúdiólemezen, de tekintettel arra, hogy jelenleg rengeteg a teendőm, nem marad sok időm a dalok rögzítésére, holott egyébre sem tudok gondolni, csak erre!” – fogalmazott Kylie a news.com.au-nak nagyjából két hónappal ezelőtt.

Neked hogy tetszik az énekesnő új karácsonyi szerzeménye?