Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hamarosan megjelenik a Gringo Sztár új albuma, már csak az utómunkálatok vannak hátra, és új mentoráltjait is a szárnya alá veheti Geszti Péter.

Új album, új „csemeték” az X-Faktorban és újabb kihívások minden héten, izzasztó döntések, és boldog percek is várnak Geszti Péterre. Már többször bizonyította, hogy egyszerre több dologban is tud száz százalékot nyújtani, a mentorkodás mellett újra belevág a musicalszerzésbe is.

– Hogy fér majd össze a Gringo Sztár és a mentorkodás?
– Most már remekül fog, hiszen a lemezfelvételnek a nehezén már túl vagyunk. Az előző héten énekeltük fel a dalokat, most már csak a maszterelés és a keverés része van hátra, vagyis a csinosítás, ami nem a mi dolgunk, nekünk csak meg kell hallgatni a végeredményt. A legmegerőltetőbb azonban a szövegírás, ami teljes embert kíván, de ezen már régóta túl vagyunk.

– Milyenek az X-Faktor új szériájának versenyzői?
– Természetesen merőben mások, mint az előző sorozat „szülöttjei”. Úgy ahogy Arany Jánost sem lehet összehasonlítani Petőfi Sándorral, hiszen a tehetség végtelenül sokszínű.

– Kedvencek vannak már?
– Magától értetődő, hogy vannak, hiszen ember vagyok én is. Mindenkinek megvan a maga kis szubjektív dobogója, ahol a legkedvesebbek előkelő helyen szerepelnek, de természetesen ezt nem osztom meg senkivel. Az azonban ugye más kérdés, hogy kiket kapok mentoráltként.

– Az előző szériából Wolf Katival dolgozott együtt, és Vecának is ígért dalt.
– Katinak hatalmas szerencséje volt, nagyon jókor jött ki a dal, és nagyot ütött, aminek én is legalább annyira örültem, mint ő. Veca dala azonban még félúton van.

– Musicalszerzőként is alkotna újra? Vannak már elgondolások?
– Igen, már három ötletem is van, de egy darabig még erről nem beszélek.

– Melyik korosztálynak szánja őket?
– Remélem, hogy mindenkinek tetszeni fog majd. Kortalan darabokat próbálok összehozni, ami kicsiket és nagyokat is egyaránt megérint.

Forrás: rtlklub.hu