Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Takács Nikolas az egész ország szívébe belopta magát mikor az X-Faktor válogatóján először elénekelte a Hallelujah című dalt. Az énekes a mai napig Magyarország kedvence, amit legutóbb a Class Fm karácsonyi szavazásán is bebizonyított.

A leghallgatottabb országos kereskedelmi rádió év végi versenyén 2011 nagy felfedezettje olyan legendákat győzött le, mint Amy Winehouse és Bryan Adams. A Class Fm hallgatói a legjobb karácsonyi dalra voksolhattak két héten keresztül, ahol az abszolút kedvenc és a szavazás nyertese Takács Nikolas és a Hallelujah lett, maga mögé utasítva több, mint húsz vetélytársát.

Az énekes boldogan vette tudomásul a győzelmét.

„Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki rám és a dalra szavazott. Borzasztóan jó érzés, már maga a jelölés is megtisztelő és az, hogy nyerhettem leírhatatlan érzés! Hálás vagyok a Class Fm-nek a lehetőségért, nagy köszönettel tartozom az ország leghallgatottabb rádiójának! Hamarosan megérkezik az én ajándékom is.” – üzente Nikolas.

A meglepetésen az énekes már gőzerővel dolgozik, új dalokkal készül az új évre, amelyekkel a Class közönsége is hamarosan találkozhat, hiszen az ország legnépszerűbb rádiója 2012-ben is a legfrissebb slágereket hozza el hallgatóinak!