KezdőlapSzínesEz a két fiatal csodálatos módon örökítette meg az eljegyzését. Ez a...

Ez a két fiatal csodálatos módon örökítette meg az eljegyzését. Ez a trükk még neked is jól jöhet!

-

A családi emlékek roppant értékesek, főként ha hosszú ideig ápoljuk azokat. A lehető legjobb módja, hogy ébren tartsuk ezeket a múltbeli képeket, ha tapinthatóvá tesszük őket. Az alábbi videó például kiváló ötlettel szolgál arra, hogyan alakíthatod egyedi emléktárggyá életed legizgalmasabb eseményeit!

Ez a két fiatal csodálatos módon örökítette meg az eljegyzését. Ez a trükk még neked is jól jöhet!

Hirdetés

Minden egy öleléssel kezdődik – a kezek romantikus egybefonódásával, aztán már jöhet is a móka. A páros egy edénybe meleg vizet, babaolajat és egy olyan hintőporszerű anyagot öntött, amit homogén pasztává kevert. Ebbe a masszába helyezték bele a fiatalok az összekulcsolt kezeiket, vártak pár percet, majd finoman kihúzták a végtagjaikat az enyhén megszilárdult anyagból. Az üregbe meleg vízzel összekevert gipszet öntöttek, mely 20 perc alatt meg is kötött.

Már csak az marad hátra, hogy az alakzatról lehámozzák a negatívként szolgáló szivacsos anyagot, és kész is van a dekoráció. Tökéletes kiegészítő a lakásban, melyet akár virágokkal is fel lehet dobni, de önmagában is megállja a helyét, hisz egy gyönyörű emléktárgy, ami magáért beszél.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek