KezdőlapSzínesMi, emberek, hogy mire vagyunk képesek! Ez a videó neked is mosolyt...

Mi, emberek, hogy mire vagyunk képesek! Ez a videó neked is mosolyt csal az arcodra!

-

Szinte mindenki ezen a földön odavan azokért a videókért, melyben az emberi tehetség és a nagyszerűség hű bizonyítékát látja. Az emberek pedig mindent elkövetnek, hogy meggyőzzék a közönségüket különleges adottságaikról.

3-30-5-A

Hirdetés

Biztosra vehető, hogy valamennyiünkben ott rejlik egy egyedi tehetség, csak épp időt kellene szánnunk arra, hogy kiaknázzuk és fejlesszük azt. Ha pedig ez megvan, akkor adjuk tudtára a világnak, hogy mihez értünk igazán! Ez a négy férfiból álló csapat, amely Hoch Tirolnak nevezi magát, elsősorban a kedvteremtéshez ért igazán. Na meg a harmonikázáshoz. A pálmát mi azonban annak a pasasnak a kezébe adnánk, aki dudákkal felszerelkezve, egy teljesen más dimenzióba repíti a harmonika hangját!

A Konis Hupen által vezetett együttes 1990 óta zenél, és szívét-lelkét beleadja a produkcióba, amelyet a képernyőn keresztül is érezni lehet. A dallam és a játék mókás, a produkció pedig jókedvre derít. Szóval nyugodtan mosolyoghatsz, sőt nevethetsz! Nem leszel egyedül. A kisfilmet ugyanis már több mint 3 millióan tekintették meg!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek