KezdőlapZeneVideóklipekFutótűzként terjed Antal Timi új slágere

Futótűzként terjed Antal Timi új slágere

-

Antal Tímea erdélyi származású énekesnő az X-Faktorban vált ismertté, a harmadik széria második helyezettje volt, és 2013-ban jelent meg első saját dala. A kétgyerekes édesanya egy ideje a családot helyezte előtérbe, de az idén új dalokkal tért vissza.

Legújabb dala, a Valaki, aminek videóklipje augusztus 29-én jelent meg, a zenei karrierjében átélt nehézségekről szól, és egy őszinte vallomás, ugyanakkor a múlt szimbolikus lezárása is.

Hirdetés

Antal Timi az M2 Petőfi TV műsorában is beszélt a dalról, ami az elmúlt 12 év tapasztalatait dolgozza fel, amelynek során rengetegféle emberrel találkozott, és érte hideg is meleg is egyaránt.

„Voltak olyanok, akik támogattak és szerettek, és akik igyekeztek engem felemelni, és találkoztam olyanokkal, is, akik próbáltak hátráltatni, vagy akik átnéztek rajtam, vagy olyanok is voltak, akik kinevettek” – mondta az énekesnő a műsorban.

Hirdetés

Timi azt is elismerte azonban, hogy ezek a tapasztalatok is formálták őt, és segítettek abban, hogy ma az legyen, aki, bár ezt inkább utólag sikerült átlátnia.

A dal refrénje egyértelmű feloldozás a múlt terhe alól, ami az énekesnő szerint a jelent is jellemzi.

„Muszáj elengednünk dolgokat ahhoz, hogy tovább tudjunk haladni, és attól függetlenül, hogy ki mit gondol, ki mennyire próbál minket megállítani, szerintem érdemes azzal foglalkozni, amit nagyon szeretünk” – mondta.

A videóban a bohóc is feltűnik, mint szimbólum, kezdetben negatív elemként, aki kineveti az énekesnőt, de a dal végére megváltozik a jelentése, és ő is részese lesz a refrén feloldozásának, a medence parti őszinte és felhőtlen öröm pillanatainak.

Hirdetés
RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Hirdetés

    Színes

    Hírek