KezdőlapZeneVideóklipekLady Gaga és Bruno Mars felszántotta az internetet a közös dalával

Lady Gaga és Bruno Mars felszántotta az internetet a közös dalával

-

Lady Gaga és Bruno Mars Dolly Parton és Porter Wagoner korszaka előtt tisztelegnek az új „Die With a Smile” című videóklipjükben, amely pénteken éjfélkor jelent meg.

A videóban a „Just Dance” énekesnője és Bruno Mars egy olyan díszletben zenélnek, amely egy retro zenei varietéműsort idéz, és olyan piros-kék ruhákat viselnek, amelyek nem lettek volna idegenek az 1960-as évek Grand Ole Opry színpadán.

Hirdetés

Mars gitáron játszik, Gaga pedig zongorán, szőke fürtjei Parton stílusát idézik — a páros szenvedélyesen adja elő létezésről szóló új dalukat.

„Ha vége lenne a világnak, melletted akarnék lenni/Ha vége lenne a partinak, és lejárt az időnk a Földön” — énekli Mars és Gaga a dalban, amely inkább a 1970-es évek souljának vágyakozó visszatekintése, mintsem country és western.

Hirdetés

„Csak egy rövid időre meg akarnálak ölelni/És mosollyal meghalni” – folytatják.

A dal hatalmas sikert aratott, a YouTube-on eddig csaknem 10 millióan nézték meg, ami igazi siker tekintve azt, hogy a dal 2 nappal ezelőtt debütált.

„Ez mindaz, ami manapság hiányzik a zenéből: énekhangok, harmóniák, tiszta artikuláció, 2 percnél hosszabb dalok, epikus híd, nem unalmas refrén, és nem a TikTok-nak készültek. Teljesen beleszerettem” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

„Látjátok, EZ az, amit tehetségnek hívunk. Olyan boldog vagyok, hogy végre kaptunk egy dalt, ami valóban jelentéssel bír, és egyszerűen gyönyörű hallgatni, szemben azokkal, akik csak a „népszerűségük” miatt adnak ki zenét. Ez az, ami hiányzott a világnak. Gaga és Bruno továbbra is ikonok a zeneiparban, és nagyon boldog vagyok, hogy együtt énekelnek, ilyen gyönyörűen és lélekkel teli módon, egyszerűen imádom” – fűzte hozzá egy másik.

Nektek hogy tetszik a dal?

Hirdetés
RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Hirdetés

    Színes

    Hírek