KezdőlapSzínesA 12 éves lány úgy énekelte Aretha Franklin dalát, ahogy még a...

A 12 éves lány úgy énekelte Aretha Franklin dalát, ahogy még a szellemét is megidézte a színpadon

-

A 12 éves Gezel Bardossi 2023-ban tűnt fel a The Voice Australia versenyében, és valósággal sokkolta a zsűrit Aretha Franklin 1967-es ‘Chain of Fools’ című dalának előadásával.

Gezel már a meghallgatás elejétől kezdve nagy hatást gyakorolt a közönségre, és Jason Derulo mindössze 18 másodperc elteltével meg is fordította a székét, de hamarosan zsűritársai is követték a példáját.

Hirdetés

Mindannyiuk arcán ugyanaz a döbbenet tükröződött, amikor meglátták, milyen fiatal versenyzővel van dolguk.

„Megfordultam, és nem hittem el, milyen fiatal vagy” – mondta Jason Derulo elképedve. „Ez a hang és a mögötte lévő érettség messze meghaladja a korodat.”

Hirdetés

Minden zsűritag egyetértett abban, hogy a 12 éves versenyző igazi sztárjelölt. Gezel végül Rita Ora csapatát választotta, és még számos emlékezetes produkciót nyújtott a versenyben.

A következő fordulóban Duffy „Mercy” című dalát adta elő, majd egy Britney Spears klasszikus, a „Toxic” következett, megmutatva, milyen hihetetlenül képes uralni az énekhangját, és mennyi különböző stílushoz képes alkalmazkodni.

A következő fordulóban azonban Gezel meglepő módon kiesett, miután elénekelte a Gotye és Kimbra által előadott „Somebody That I Used to Know” című dalt, egyik versenytársával.

Mindez azonban semmit sem von le az értékeiből, és azon a tényen sem változtat, hogy Gezel a legfiatalabb versenyző a műsor történetében, akire minden bizonnyal fényes jövő vár.

Hirdetés
RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Hirdetés

    Színes

    Hírek