KezdőlapZeneVideóklipekFutótűzként terjed a Bagossy Brothers Company új nyári dala

Futótűzként terjed a Bagossy Brothers Company új nyári dala

-

A Bagossy Brothers Company legújabb, Ha reám süt című dala július 30-án jelent meg a YouTube-on, és a videóklip a rajongók szerint tökéletesen idézi az idilli gyerekkor hangulatát.

A videót alig két nap alatt már több mint 88 ezren látták, és a hozzászólások alapján a fogadtatása rendkívül pozitív. A rajongók a kommentekben egyenesen időutazásnak nevezték a dalt, ami visszaröpítette őket a saját gyerekkorukba.

Hirdetés

A klipet a Csíkszeredától 22 km-re északra fekvő Csíkszenttamásban forgatták, és főszereplője, Biró Bálint egy tökéletes nyári napját mutatja be, aki elképzeli, hogy váltaná valóra leghőbb kívánságait az általa kifogott aranyhal.

Bálint a mesebeli aranyhalnak köszönhetően nemcsak a lányok körében lesz népszerű a faluban, de a kutyák is hallgatnak rá, sőt, a kártyában is rendkívüli szerencséje van, és még a helyi focicsapatnak is nélkülözhetetlen tagja.

Hirdetés

„Ha reám süt ez a nap is én miért ne lennék boldog?” – hangzik el többször is a dalban, és ez a nyári álomkép valóban a felhőtlen boldogság jelszavaként hat.

„Nem sok pénz kell az ember boldogságához, hanem egy ilyen kedves dal és a természet szeretete. Köszönöm” – írta egyik rajongó a YouTube-on.

„Lehet ez már csak álom, de remélem, hogy a gyermekemnek megadhatom az efféle gyerekkort, talán ez most a leghőbb vágyam, célom. A dal pedig szívmelengető. Gratulálok hozzá!” – jegyezte meg egy másik.

„Az igazi gyerekkor talán csak Erdélyben létezik már. Köszönjük ezt a gyönyörű számot, klipet és azt hogy eszünkbe juttatjátok hogy kell boldog gyerekeket nevelni” – jegyezte meg egy harmadik.

Nektek hogy tetszik a dal? És a videóklip?

Hirdetés
RSS Feed Beágyazás

Ezeket olvastad már?

    Hirdetés

    Színes

    Hírek